Hjemme tandblegning - Hvide tænder

Hvis du gerne vil have hvide tænder, har du måske forsøgt dig med hjemme tandblegning, eller også overvejer du at prøve det. I dette indlæg, vil jeg komme med nogen små fakta om hjemme tandblegning. Bl.a. vil jeg besvare om der er noget der kan anbefales, hvordan det vil foregå, hvor meget det vil koste, og hvor effektivt det er. Læs med, hvis du vil have disse spørgsmål om hjemme tandblegning at vide!
Der findes rigtig mange måder man kan få hvide tænder med hjemme tandblegning. Det kan enten være du skal smøre noget på dine tænder, eller også skal du gå med en skinne, eller noget helt 3. Hvad der virker bedst, ved jeg ikke. Det må du få besvaret et andet sted. Men jeg kunne forestille mig, at det dyreste virker bedst.
Læs om tandlægepriser her.



Disse hjemme tandblegningsprodukter kan købes overalt! Eller sådan da. Men de kan i hvertfald købes på nettet, og i butikkerne. Prisen er meget afhængig af, hvad du får for dit produkt. Du kan altså få tandblednings produkter som koster 60 kroner, men som ikke er særlig effektive. Også kan du få tandblegningsprodukter for 500 kroner, som er en del mere effektive.

Men hvis du vil have så hvide tænder som muligt, skal du få dine tænder bleget ved en tandlæge. Det er absolut det, der giver hvidest tænder, men det er så også det dyreste. Det afhænger lidt af hvem du er, og hvordan din økonomi er.
Hvis du er en rig forretningsmand, er det måske bedst at vælge at få dine tænder bleget ved en tandlæge. Til gengæld bør du måske overveje hjemme tandblegning hvis du er teenager, eller ikke har råd til at bruge mere end 500 på tandblegning.

Har hjemme tandblegning nogen bivirkninger?

Ja, hvis du vil have hvide tænder med hjemme tandblegning, kan det have bivirkninger, men de er ikke særlig slemme. Det værste der kan ske, er at du får isninger i tænderne, ved berøring af kolde fødevarer såsom is. Men det sker kun for meget få, af dem som forsøger at få hvide tænder med hjemme tandblegning.

Lidt om tandblegning og hvide tænder

Du skal være opmærksom på, at ingen form for tandblegning, kan give dig hvide tænder for altid. Typisk har du kun dine hvide tænder i nogen månder, måske et ½ år, det afhænger af produktet og hvad du indtager af mad og drikkelse. 

Tandblegning hjemmefra tager typisk nogen uger. Du må ikke forvente, at du bruger dit tandblegnings middel én gang, også har du pludselig hvide tænder. Du skal bruge det nogle gange før det kommer til at virke. Typisk skal du bruge produktet én gang om dagen i 14 dage. Men bare følg instruktionen, så skal du nok blive guidet igennem det.