Hvide tænder med bagepulver

Hvis du har været inde på andre sider, der omhandler hvide tænder, har du muligvis allerede læst om tricket, at man kan få hvide tænder med bagepulver. Jeg har aldrig selv prøvet denne metode, da jeg ikke gider løbe den risiko det indebærer. Eftersom at det kan skade ens tænder rigtig meget, at gøre sine tænder hvide med bagepulver.
Tricket er utroligt populær, eftersom det ikke koster noget, også kan det gøres i ethvert dansk hjem. Det eneste det kræver er nemlig to ting som alle har. Nemlig en tandbørste, bagepulver, nogen tænder, og selvfølgelig en kæft det hele kan proppes ind i :)


Helt enkelt går det ud på, at du tager noget bagepulver på din tandbørste, og børster dine tænder. Så siges det at alle de stoffer, der danner misfarvninger på dine bliver skrubbet væk. Men samtidig er det utroligt skadeligt for dine tænder. Du skal ikke børste dine tænder særlig mange, før de bliver helt slidt ned. Ikke det at dine tænder bliver slidt ned, men det gør din emalje til gengæld. Og du skal ikke tro det er fordi emaljen er svag. Næ nej, emaljen på dine tænder er faktisk det stærkeste stof i et menneske!
Men det hele skyldes at bagepulver slider så utroligt meget på dine tænder.

Er de hvide tænder vedvarende

Nu spørger du måske, om du har hvide tænder for resten af dit liv. Og nej det har du ikke. Så vidt jeg har læst, fra folk som har prøvet af få gjort deres tænder hvide med bagepulver, har det kun virket i få uger/dage. Samtidig er der heller ikke garanti for at dine tænder bliver hvide. Hvis du allerede har forholdsvis hvide tænder, så sker der ikke rigtig nogen forskel.
Du må ikke forvente at, der sker det samme som når man får en tandblegning. Dine tænder bliver ikke ligeså hvide som stjernernes.

Om du synes det er værd, at slide dine tænder ned, for blot at have hvide tænder i få måneder er op til dig selv. For mig er svaret indlysende.